Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsályás gombalevessel kapcsola...

Zsályás gombalevessel kapcsolatos kérdés (? )

Figyelt kérdés

Szóval kitaláltam, hogy zöldborsós gombalevest fogok csinálni, és zsályával ízesítem. Gomba gyanánt a boltokban kapható dobozos, szárított gombák valamelyikére gondoltam. Többféle is van, de egyiket sem próbáltam még. Melyik lenne a legideálisabb (pl őzláb)? Mennyivel előtte kell beáztatni a gombát?

(levesbetétként petrezselymes csipetkék szeretnék készíteni hozzá).

Tejfölt/tejszínt tennétek bele? Én úgy gondoltam kihagynám, de kíváncsi vagyok minden tippre:)


2012. ápr. 2. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A szárított gombát mosd meg jól,és legalább egy éjszakára áztasd be. Én behabarnám tejföllel.
2012. ápr. 2. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!