Zsályás gombalevessel kapcsolatos kérdés (? )
Figyelt kérdés
Szóval kitaláltam, hogy zöldborsós gombalevest fogok csinálni, és zsályával ízesítem. Gomba gyanánt a boltokban kapható dobozos, szárított gombák valamelyikére gondoltam. Többféle is van, de egyiket sem próbáltam még. Melyik lenne a legideálisabb (pl őzláb)? Mennyivel előtte kell beáztatni a gombát?
(levesbetétként petrezselymes csipetkék szeretnék készíteni hozzá).
Tejfölt/tejszínt tennétek bele? Én úgy gondoltam kihagynám, de kíváncsi vagyok minden tippre:)
2012. ápr. 2. 18:08
1/1 anonim válasza:
A szárított gombát mosd meg jól,és legalább egy éjszakára áztasd be. Én behabarnám tejföllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!