Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyorsan elkeszítheto sutit...

Gyorsan elkeszítheto sutit mondana nekem?

Figyelt kérdés

Az ocsemnek ma este lesz a tancsulija és valami gyorsan elkeszitheto sutit szeretnek csinalni .amit meg ma estéig eltudok késziteni. Ha valmi jo tancsot tudtok,...

és bocsi a hibákért ,siettem.

2012. márc. 30. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Szinte bármit ilyen ennyi idő alatt.

Én tegnap este a következőt sütöttem:

Csináltam egy adag piskóta tésztát, ketté választottam és a felébe kakaóport tettem.Felváltva a fehér és a kakaós piskótát a tepsibe csíkoztam, megsütöttem.

2 fele vágtam megtöltöttem hidegen kikeverhető mogyorós pudingal, kívülről is bevontam a pudinggal majd bevontam tejbevonóval.

Azonnal fogyasztható az első tojás feltöréstől a szeletelésig max 1 óra telt el.

Finom :)

2012. márc. 30. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:

az első kedves válaszolónak tegnap is ajánlottam a zebratortát. írjátok be a g-be, és fantasuztikus képeket is láthattok róla. ez is alig több, mint egy óra.

higgyétek el érdemes megcsinálni.

kedves előző, gratulálok a tegnapi tortádhoz:))

2012. márc. 30. 12:48
 3/8 anonim válasza:

Gyors, és nem lehet felsülni vele: Bögrés süti, dióval vagy mákkal. Pluszban lehet bele tenni meggyet is.

1 bögre liszt

1 bögre mák/dió darálva

1/2 csomag sütőpor

1 csapottabb bögre kristálycukor

1 bögre tej

1 tojás

1 kávéskanál szódabikarbóna (ha nincs,akkor egy egész sütőpor kell a fél helyett)

Ezeket összekavarni egy tálban, vajazott-lisztezett tepsibe sütni.

2012. márc. 30. 12:51
 4/8 anonim válasza:
Kókusztekercs vagy kókuszgolyó. Általában szeretik, hamar kész, és el sem lehet rontani.
2012. márc. 30. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Boci-szelet

Barna rész: 1 tojás,11 e.k. étolaj,11e.k.cukor, 15 e.k liszt, 15 e.k tej, 2 e.k kakaópor, 1 kiskanál sütőpor

Ezt egy tálba teszed,összekevered,utána egy tepsibe öntöd.

Túrós rész: 25 dkg tehéntúró, 5 e.k. cukor, 1 e.k. búzadara, 1 tojás, 1 csomag vaníliás cukor,ízlés szerint mazsola.

Ezt is egybeteszed,jó alaposan elkevered,utána ezt a barna massza tetejére kanalazod. Nem kell elkeverni vagy belenyomkodni,sütés közben a túró majd szépen belesüllyed a barna masszába. Finom,egyszerű és nagyon mutatós sütemény.

2012. márc. 30. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:

ha van muffintepsitek, egyértelműen egy finom muffint. egy óra alatt én két tepsivel szoktam kisütni.

2,5 decis bögrével írok egy alapreceptet.

2 bögre liszt, másfél bögre cukor, 1 bögre tejföl/joghurt/kefír, 2 tojás, 1 deci olaj, egy csomag sütőpor. ezeket egy tálban összekeverjük, a nedvessel kezdve.

végül hozzákeverünk bármilyen finomságot, ami otthon fellelhető. dió, mogyoró, mazsola, aszalt vagy szárított gyümik, friss gyömölcsdarabok, csokidarabok, kúkusz, fahéj, kakaó.lekvárral, pudinggal is meg lehet tölteni.

ekkor egy kiskanál massza a kapszliba, majd egy rá az anyag, erre megint egy kis massza.

5 percig erős lángon, majd kb 25 percig kicsit visszavéve

a lángot tűpróbáig sütjük.

ez a recept 24 dr-ra szól.

2012. márc. 30. 13:05
 7/8 A kérdező kommentje:
koszii szépen mindenkinek, megcsinaltam a zebra tortat ..remekul sikerult es nagyon finom masoknak is ajanlom :)
2012. ápr. 12. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
gratulálok, nagyon ügyes vagy:))örülök, hogy sikerült és ízlett is.
2012. ápr. 12. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!