Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhalábszárból lehet-e...

Marhalábszárból lehet-e vadast készíteni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet, mert azt sokáig kell párolni (mármint a vadast is, meg a lábszárat is), de szerintem comb jobb lenne.
2012. márc. 29. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
én jobban szeretem a lábszárat pörinek meg vadasnak is, mert zaftosabb hús. nem zsírosabb, zaftosabb. így én mindig lábszárat veszek.
2012. márc. 29. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
33%
Szerintem nem, mert túl inas.
2012. márc. 29. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
nem inas. az inak vajpuhára főnek akár pörköltben, akár vadasnak főzve. szerintem kiváló hús hozzá.én először zsíron körbekapatom a szeleteket, és utána főzöm sok sok vegyes zöldséggel puhulásig.
2012. márc. 29. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!