Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A brassoiba kell vőrőshagyma?

Kelemenkelo kérdése:

A brassoiba kell vőrőshagyma?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 13:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Vendéglátós suliba jártam, mióta tesznek a brassóiba zöldborsót? Csak kíváncsi vagyok, mert én nem így készítem, de a tesóm is szokott bele tenni!
2009. jún. 14. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Én írtam a borsót, felénk így csinálják, és mindig kockára vágott pirított krumplival tálaljuk. De anyósom pl. borsó nélkül főzi, főtt krumplival. Úgy is finom.
2009. jún. 14. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Mi vöröset és fokhagymát is teszünk bele.
2009. jún. 14. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 nyam-nyam ***** válasza:
59%

Brassói ahogy én csinálom: Vékony csíkokra vágott füstöltszalonna,nagyon nagy lángon kisütön a zsírját,ha majdnem füstöl hozzáteszem a csíkokra vagy kockákra vágott sertésszüzet és a pici kockákra vágott paradicsomot és tv. paprikát.Só,bors és sok friss!!! fokhagyma.Párszor megforgatom és kész is van.Olyan alakú sültburgonyával keverem össze amilyen alakú a hús.CSAK FRISSEN JÓ!!!!

Jó étvágyat.

2009. jún. 25. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!