Kelemenkelo kérdése:
A brassoiba kell vőrőshagyma?
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 13:33
11/14 anonim válasza:
Vendéglátós suliba jártam, mióta tesznek a brassóiba zöldborsót? Csak kíváncsi vagyok, mert én nem így készítem, de a tesóm is szokott bele tenni!
12/14 anonim válasza:
Én írtam a borsót, felénk így csinálják, és mindig kockára vágott pirított krumplival tálaljuk. De anyósom pl. borsó nélkül főzi, főtt krumplival. Úgy is finom.
13/14 anonim válasza:
Mi vöröset és fokhagymát is teszünk bele.
14/14 nyam-nyam válasza:
Brassói ahogy én csinálom: Vékony csíkokra vágott füstöltszalonna,nagyon nagy lángon kisütön a zsírját,ha majdnem füstöl hozzáteszem a csíkokra vagy kockákra vágott sertésszüzet és a pici kockákra vágott paradicsomot és tv. paprikát.Só,bors és sok friss!!! fokhagyma.Párszor megforgatom és kész is van.Olyan alakú sültburgonyával keverem össze amilyen alakú a hús.CSAK FRISSEN JÓ!!!!
Jó étvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!