Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyorsan készíthető étel?...

Gyorsan készíthető étel? (vacsira)

Figyelt kérdés
vacsorára szeretnék valami könnyű és gyorsan készíthető ételt. 6-ra végeznem kell legkésőbb. vaalmi főtt kajára gondolok vagy valami. a lényeg hogy ne ilyen hideg kaja legyen. sürgős!!!
2012. márc. 24. 16:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Válasz ment!
2012. márc. 24. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha van szalonnád, akkor vágd apró kockákra, süsd ki ropogósra és tedd félre, majd a zsírjára tedd rá a kifőtt tésztát, kis tejfölt szoktam alátenni, ebbe elkeverem a tésztát, majd jön rá a reszelt sajt ( lehet sütőbe is tenni kicsit)és a ropogós szalonnakockák.
2012. márc. 24. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy most ledöbbentek, de épp most ettem meg a vacsorámat, ami így nézett ki:

Kukorica kása /benne egy csipet magyarbors is/, a tetejére pirosra sült jó adag vöröshagyma, arra pedig reggel szedett szeletelt friss medvehagyma. 10 perc alatt elkészül és nagyon finom, egészséges.

2012. márc. 24. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:

"kolbász, húsok, (sertés) krumpli, paprika, hagyma,"

Én ezt mind felvágnám és be a sütőbe egy nagy tepsiben.

2012. márc. 24. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is arra gondoltam, mint az utolsó, csak sütőszacskóban, akkor még zsiradék se kell alá :) Vagy pl a kedvenc szendvicsem: szalonnát és hagymát sütök serpenyőben, sajtot szeletelek, majd a zsemlét a hagymás-szalonnás zsíros serpenyőben kicsit átsütöm, még gyorsan amíg meleg megvajazom és rárakom a sajtot, majd kicsit még átmelegítem a szalonnát/hagymát, és azt is a sajtra ráhalmozom, végül pár szelet paradicsomot gyorsan átsütök serpenyőben és azt is rá a szalonna+hagyma tetejére. :) Nagyon finom és könnyű megcsinálni, néha szoktam bele gombát is rakni, de bármilyen zöldséget süthetsz bele :)

Vagy a másik gyors kedvencem az a hagymás szalonnás rántotta paradicsomos sült babbal (én konzervben veszem, de gondolom meg lehet csinálni is), az is szuper finom :D Mondjuk ha vendégségbe kell, akkor ez utóbbi annyira nem nyerő, de szerintem a szendvics barátoknak simán mehet.

2012. márc. 24. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!