Gyorsan készíthető étel? (vacsira)
Lehet, hogy most ledöbbentek, de épp most ettem meg a vacsorámat, ami így nézett ki:
Kukorica kása /benne egy csipet magyarbors is/, a tetejére pirosra sült jó adag vöröshagyma, arra pedig reggel szedett szeletelt friss medvehagyma. 10 perc alatt elkészül és nagyon finom, egészséges.
"kolbász, húsok, (sertés) krumpli, paprika, hagyma,"
Én ezt mind felvágnám és be a sütőbe egy nagy tepsiben.
Én is arra gondoltam, mint az utolsó, csak sütőszacskóban, akkor még zsiradék se kell alá :) Vagy pl a kedvenc szendvicsem: szalonnát és hagymát sütök serpenyőben, sajtot szeletelek, majd a zsemlét a hagymás-szalonnás zsíros serpenyőben kicsit átsütöm, még gyorsan amíg meleg megvajazom és rárakom a sajtot, majd kicsit még átmelegítem a szalonnát/hagymát, és azt is a sajtra ráhalmozom, végül pár szelet paradicsomot gyorsan átsütök serpenyőben és azt is rá a szalonna+hagyma tetejére. :) Nagyon finom és könnyű megcsinálni, néha szoktam bele gombát is rakni, de bármilyen zöldséget süthetsz bele :)
Vagy a másik gyors kedvencem az a hagymás szalonnás rántotta paradicsomos sült babbal (én konzervben veszem, de gondolom meg lehet csinálni is), az is szuper finom :D Mondjuk ha vendégségbe kell, akkor ez utóbbi annyira nem nyerő, de szerintem a szendvics barátoknak simán mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!