Aki a rántott húst nem bő olajban, hanem sütőben süti, hogy csinálja?
Szerintem:
A fitness idők szavára hallgatva megpróbáltam a tepsis rántott húst,(meg ugyi érdekelt a dolog, mint minden ami a főzéssel kapcsolatos) de nálam nem nyert. Maradtam a zsírban sütött, és lecsorgatott változatnál.
Lehet, hogy én vagyok konzervatív.
Ha a sütöben olyan izt akarsz, mint a hagyományos, akkor sok olajat kell aláönteni. HA éppen csak beolajozod, akkor meg még csak nem is hasonlit az igazihoz.
Ha hagyományos módon sütöd, akkor az olaj legyen nagyon forró, amikor beleteszed a húst, akkor nem tudja megszivni magát a panir, és ha utána papirtörlöre szeded, akkor a maradékot is felszivja.
Nekem csak ez az igazi, vagy ilyen eszek, vagy valami mást, a sütös változat nem izlik.
(Igy NEM tocsog a hús (söt sokkal kevésbé, mint a sütös variáció. MEllékesen ha akármennyire olajos is lenne, ha csak egy szeletet eszel, akkor nem lesz töle semmi bajod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!