Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baracklekvár elrakásakor hogy...

Baracklekvár elrakásakor hogy szeditek le a héját?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bedobod forró lobogó vízbe, megvárod, míg megbőrösödik ( 1-2 perc) kiveszed, megvárod míg lehűl, és kézzel lesimítod róla.
2009. jún. 13. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
100%
Lobogo forro vizbe teszem,egy fél-1percig és szürökanállal vagy szürövel kiteszem egy nagy tálcára és amint meghült annyira hogy már nem éget megfogom és leválik a héja.
2009. jún. 13. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 bibi05 ***** válasza:
100%
Lobogó vízbe szoktuk dobni és mikor látjuk hogy hólyagos vagy szétrepedt a bőrekivesszük a vízből és kicsit hül aztán lesimítjuk:) de vigyázz mert irtó forró tud lenni:)
2009. jún. 13. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Nekünk van olyan paradicsom paszírozónk, ami a húsdaráló elvén működik, és a külső oldala perforált millió kis lyukkal. A felezett barackot ezen ledaráljuk, a héját elől külön kinyomja, a húst pedig a perforált részen. Ezt a gyümölcshús teszem fel lekvárnak főni.


Üdv!

2009. jún. 13. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sehogy. :) Alaposan megmosom, turmixolom, és befőzöm.
2009. jún. 14. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!