Baracklekvár elrakásakor hogy szeditek le a héját?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 10:24
1/5 anonim válasza:
Bedobod forró lobogó vízbe, megvárod, míg megbőrösödik ( 1-2 perc) kiveszed, megvárod míg lehűl, és kézzel lesimítod róla.
2/5 anonim válasza:
Lobogo forro vizbe teszem,egy fél-1percig és szürökanállal vagy szürövel kiteszem egy nagy tálcára és amint meghült annyira hogy már nem éget megfogom és leválik a héja.
3/5 bibi05 válasza:
Lobogó vízbe szoktuk dobni és mikor látjuk hogy hólyagos vagy szétrepedt a bőrekivesszük a vízből és kicsit hül aztán lesimítjuk:) de vigyázz mert irtó forró tud lenni:)
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekünk van olyan paradicsom paszírozónk, ami a húsdaráló elvén működik, és a külső oldala perforált millió kis lyukkal. A felezett barackot ezen ledaráljuk, a héját elől külön kinyomja, a húst pedig a perforált részen. Ezt a gyümölcshús teszem fel lekvárnak főni.
Üdv!
5/5 anonim válasza:
Én sehogy. :) Alaposan megmosom, turmixolom, és befőzöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!