Hogy kell előkésziteni a zselatint?
Figyelt kérdés
Nekem sosem dermed meg rendesen.tegnap 13:15
2/3 anonim válasza:
A megadott mennyiségű folyadékba teszem, és nyeles edénykében felmelegítem forróra DE nem forralom, ha kezdene lobogni, rögtön leveszem. Hűtöm néha kevergetve langyosra és utána keverem a krémbe, habba, a tortára pedig kanalanként kezdem a tetejére tenni, és ha már van egy vékony dermedt réteg, utána lehet óvatosan önteni.
3/3 anonim válasza:
Nekem a legjobban a lapzselatin müködik, pontosan lehet adagolni, hideg vízben meg kell kicsit áztatni, utána meg a meleg folyadékban feloldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!