Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell előkésziteni a...

Hogy kell előkésziteni a zselatint?

Figyelt kérdés
Nekem sosem dermed meg rendesen.

jan. 14. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Pontosan úgy ahogy rá van írva.
jan. 14. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
A megadott mennyiségű folyadékba teszem, és nyeles edénykében felmelegítem forróra DE nem forralom, ha kezdene lobogni, rögtön leveszem. Hűtöm néha kevergetve langyosra és utána keverem a krémbe, habba, a tortára pedig kanalanként kezdem a tetejére tenni, és ha már van egy vékony dermedt réteg, utána lehet óvatosan önteni.
jan. 14. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a legjobban a lapzselatin müködik, pontosan lehet adagolni, hideg vízben meg kell kicsit áztatni, utána meg a meleg folyadékban feloldani.
jan. 14. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hideg vízben feloldod grammra ötszörös vízben és vagy azt melegíted szinte forráspontig és adod a cucchoz vagy a cuccot melegíted, rakod a zselatint és megkevered, elzárod. Utána hűtés.


De az i lehet h szimplán túl keveset használsz

jan. 15. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!