Lefagyaszthatom gond nélkül az előkészített sütiket?
Na, ezt úgy értem, hogy arra gondoltam, készítek nagy adagokban különféle tésztákat (pogácsa, rúd, akármilyen formában), formázom, esetleg már a sajtot is rászórom, vagy a magvakat, egy tálcára rakom, berakom a fagyóba, 20 perc után már gondolom annyira megfagy, hogy felszedem a tálcáról, és mehet gyorsan egy zacsiba, majd úgy vissza fagyóba (így talán nem ragadnak össze, szilvás gombóccal a nyáron megcsináltam, szuper lett). És amikor szükség van rá, kikapok belőle, amennyi kell, és sütöm. Tehát valahogy azt szeretném megvalósítani, mint egy fornettinél, hogy teljesen előkészített állapotában csupán csak sütni kelljen.
Ez beválhat?
Lehet a tésztában tojás, tejszín, tej, túró, élesztő gond nélkül?
A tetejét fagyasztás előtt lekenhetem tojással?
Édes változatnál (töltelékes tészta) mit lehet belerakni fagyasztás révén?
Hallottam olyanról, hogy sütés után fagyasztják, de én sütés előtt szeretném.
De jó, köszi! :)
Tölteléknek mit lehet felhasználni?
Túrót, lekvárt vagyis inkább dzsemet..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!