Hogy készül a pizzériás pizza? Mitől olyan jellegzetes ízű?
Figyelt kérdés
A legtöbb pizzériában a tészta és a szósz íze szinte teljesen ugyanolyan. Ez mitől van, hogy készítik, mi a pontos receptje a pizzériás pizzáknak? Én egyszerűen nem tudok olyat készíteni. Vagy csak annyi a titok, hogy a pizzatésztát a hűtőben tárolják és kemencében sütik?...2009. jún. 12. 11:33
1/6 anonim válasza:
szerintem az nagyot közrejátszik, hogy kemencében sütik :D
2/6 anonim válasza:
Köbö ugyanaz van benne, mint amit otthon csinálsz, csak keverőgép keveri és dagasztja, majd a jó meleg konyhában kelesztik, aztán irány a hűtő, majd a kemence.
Szóval szerintem a kemence az, ami más, mint ha otthon csinálod
3/6 anonim válasza:
És nyilván a szószt is "nagyban" csinálják, ill. veszik, mint pl a metro-ban kapható, 5-10 kg-s kiszerelésű akármik. És mint tudjuk, a gulyásleves, pörkölt... mind jobb a nagy kifőzdékben, mint otthon, kicsiben fűszerezve, főzve. Szerintem!
4/6 anonim válasza:
Sztem is kb ugyanaz csak kemencében
5/6 anonim válasza:
jó kérdés, engem is mindig érdekelt. Egy pizzakészítőt kéne megkérdni h írja le:)
6/6 anonim válasza:
Szerintem is a kemence miatt lesz olyan különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!