Tepsis csirkecomb zöldséggel, hogy csináljam?
Foliaval letakarni, tepsiben, cserep-talban, vagy suto zacskoban szoktam elkesziteni.
Sok felekeppen lehet, tehat a talba teszed, erre grill csirke fuszert szorsz, v.hagymat karikara, 1-2 gerezd friss f.hagymaat, 1 citromnak a levet. Az egeszet jol osszekevered, a zoldsegeket is, es igy a sutobe teszed. AMikor ez megpuhult, akkor a foliat, ha cserep, annak a tetejet leveszed, ha pedig zacsko, akkor azt nyitod meg, is ekkor meg lesutod. Vizet nagyon keveset szoktam ala tenni, mivel vizet enged a csirke is. Minden zoldseget tudsz melle tenni, mivel egyutt megfog puhulni, hiszen a s.repa, burgonya is megpuhul vele.
A porebol inkabb salatat keszits az etel melle, tehat salata level+pore+paradicsom! Ez igy sokkal izletesebb ebed lesz. A voros hagyma sokkal jobb a fozeshez, suteshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!