Tudom sokadik ilyen kérdés. Ki mit főz ma vagy a hétvégén?
marha pörkölt tarhonya , mojitó torta . ma estére és holnap ami marad.
vasárnap. halászlé ,
Mára maradt paradicsomos húsgombóc, azt ettük.
Holnap vagy resztelt máj, vagy mustáros máj, majd délelőtt eldől :)
Vasárnap gyümölcsleves, rántott csirke és petrezselymes krumpli.
Ma vagy holnap még sütök egy meggyes piskótát (még nem tudom, mert 3,5 órát bicikliztünk ma, cseppet elfáradtam... és szakdogát is írok :))
huu én most főzőcskésztem, ennyit nem szoktam hanem több napra, de mindenki kívánt valamit meg ami volt itthon abból kellett kihoznom de jól megoldottam:)
tegnap volt gyümölcsleves, krumplipüré sült sirkecombbal, barackbefőttel
ma paradicsomleves, rakottkrumpli, vacsorára meg csináltam rizskochot csokipudinngal+ a maradék befőttel
holnap zöldbableves, rizibizi, fasírt, sült csirkemell
vasárnap szerintem a maradék leves, sült oldalas lecsósan, tarhonyával, meg valamilyen krémes vagy csokis süti
de az is lehet hogy csinálok egy tartalmas gulyásleveset, és fánkot mivel sok a lekvár
Téged jól bezártak a konyhába! :)))
Bocs, de ha minden nap ennyi mindent sütöl-főzöl, mikor pihensz?
háát engem is bezártak a konyhába =))
tegnap BBQ oldalas volt szalma burgonyával és BBQ szósszal meg csináltam mákos süteményt
ma zellerkrémlevest főztem meg sütöttem virslibe gyöngyölt bacont rizi-bizi-vel
holnap pedig tejszínes őszibarack krémleves meg rakott karfiol lesz a kedvenc sütimmel(Link) : [link]
remélem tudsz válogatni a menüdhöz
jó étvágyat és jó éjszakát
(üdvözlettel: egy három gyermekes anyuka:) )
:D
Minden elismerésem a tiétek. Persze megértem, a gyermekek kedvéért egy anya mindent megtesz. Másrészt azt mondják, hogy könnyű egy férfit meghódítani, de megtartani csak a hasán keresztül lehet. Azért pihenjetek is egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!