A darált húsnál meg értelmezhetetlen a kérdés. Ha ott bármilyen piszok kerül a húsra, akkor azt már a darálás után úgysem lehet kimosni belőle.
2012. márc. 15. 19:22
12/16 anonim válasza:
Én semmilyen húst nem mosok meg,akármilyen gusztustalannak is fogtok ezért titulálni:D
Mondjuk normális hentestől veszem, ami meg rohadt/régi/tescos-dzsuvás azon ugysem segit a víz. Az esetleges korókozok ellen a víz lófaszt nem ér,a sütés/főzés során megy úgyis elpusztulnak
2012. márc. 16. 13:16
13/16 doboszoli válasza:
Értem én, hogy főzzünk higiénikusan, de azért ne essünk túlzásokba.
2012. márc. 16. 16:56
14/16 anonim válasza:
daráltat nem, de többit igen. sőt, én még virslit is megmosom mielőtt a vizbe teszem. nem mindig zacskos kézzel fogják meg, meg kitudja. én megmosok mindent, zöldséget vagy gyümölcsöt sem eszek az nélkül.
2012. márc. 18. 15:10
15/16 tetro válasza:
Ki tudja? Én azt mondjuk tudom, hogy a húsokat 100 fok fölött sütöm. Miért is kellene előtte megmosni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.