Nincs itthon kakaó, és amit megszeretnék csinálni sütit, abba kéne 1 ek. Ha olyan keserű kakaót összekeverek cukorral, az is ugyan olyan jó lenne? Vagy úgy már nem jó?
2012. márc. 11. 14:06
1/10 anonim válasza:
AZ a kakaópor, ami neked van otthon. Jó bele.
2/10 A kérdező kommentje:
és nem kell hozzá cukor?
2012. márc. 11. 14:18
3/10 anonim válasza:
A tésztamasszához kell adni a kakaóport a recept szerint, így nem kell hozzá cukor.
4/10 anonim válasza:
Annyi cukrot teszel bele, amenyi jólesik. Rád van bízva!
5/10 anonim válasza:
Hogyne kéne, ott van a recepten, hogy mennyi.
6/10 anonim válasza:
Nekem van kakaóm, gyere át érte.
7/10 anonim válasza:
ez a fordított almás süti, de , ha ennyire bizonytalan vagy, talán egy egyszerűbbel kellene próbálkozni.amúgy tényleg a sima nem cukrozott kakaó kell a barnatésztához. úgy még szebb, ha felváltva teszünk egy kanál sárga, egy kanál barna tésztát.
ha megsült, tűpróbával ellenőrizd, vagyis, ha hústű, vagy fogpiszkáló, villa már nem ragacsos akkor jó.
egy nagyobb tácát, amin majd megkened a pudinggal vajazz meg, és arra borítsd ki a tésztát. az almás feléről óvatosan húzd le a sütőpípírt. így van felül az alma, amire mehet a sűrű puding és a csokimáz.
sok sikert:))
8/10 A kérdező kommentje:
tudom, hogy kell bele cukor, úgyértettem, hogy külön a kakaóba kell e..de végül nem raktam.:D és kinézetre egész jó lett, ízre még nem tudom milyen Oo
2012. márc. 11. 18:28
9/10 anonim válasza:
Izre is finom lesz, nem fogsz csalódni benne:)
10/10 A kérdező kommentje:
tényleg nagyon finom lett:P:DD
2012. márc. 12. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!