Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen finom palacsinta-töltel...

Milyen finom palacsinta-töltelékeket tudtok?

Figyelt kérdés
Édes érdekelne, és ne bemásoljatok légyszi, hanem saját kedvencre lennék kiváncsi. Elkészítési móddal, köszi
2009. jún. 8. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Már kérdezte ezt más is ..egyébként.

Nekem a nuttelaaaaaaa :-)

2009. jún. 8. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

ááá síma nutella, kis banán karikákkal!!! fincsi

de túrósat csokimázzal leöntve is szoktam készíteni, vagy a diós-lekváros sem utolsó mazsolával, cseresznyével

2009. jún. 8. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Reszelt fahéjas-alma, tejfölös-cukrosfahéjas...
2009. jún. 8. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim válasza:
100%
Én a vaniliapudingosat szeretem,a teteján egy kis vaniliavukorral összekevert porcukorral.nagyon fincsi :)
2009. jún. 8. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

diós- lekváros szerintem is nagyon finom, én nem teszek mellé mazsolát mivel azt ki nem állhatom

én még nagyon szeretem a kakaósat, sima kakaóporral:)

2009. jún. 8. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Növekvő sorrendben: Nutella túróval, Nutella darált mogyoróval, Nutella kókuszreszelékkel, Nutella Nutellával, Nutella palacsinta nélkül!
2009. jún. 8. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
El sem tudom képzelni lekvár nélkül a palacsintát. Minden más töltelék csak utána jöhet. Túró, alma, kakaós, fahéjas szokott még játszani.
2009. jún. 8. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen klasszikusokon kívül mi még ezeket szoktuk:Danette puding,pl vanília,csoki,mogyoró,nutella,milky way
2009. jún. 8. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
vanilia pudingba kókuszreszelék.
2009. jún. 9. 05:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Szilvából vagy meggyből (de jó az eper, cseresznye, barack is) szoktam a köv. tölteléket készíteni.

Felteszem a gyümölcsöt főni egy kis almalével (vagy bármilyen gyüm.lével), vagy ha más nincsen vizzel és cukorral. Addig főzöm, míg besűrűsödik, szirupos nem lesz. Aztán izlés szerint, fűszerezem:

- fahéj

- szegfűszeg

- gyömbér

- citrom

- rum

Arra vigyázok, hogy a gyümölcs és a fűszerek harmonizáljanak egymással.


A másik, édes túrótölteléket készítek (túró+tejföl+van.cuk+citromhéj) , és azt dobom fel még apróra vágott gyümölcsökkel vagy lekvárral, esetleg kandírozott gyümölccsel.


Ami még szóba jöhet:

- palacsintát alaposan megszórod porcukorral, és citromot nyomsz rá, hogy feligya a cukrot, és tocsogós legyen

- tejszínhab + idénygyümölcs


De ha a 3,5 éves lányomat kérditek, ő a mézes palacsintára esküszik. Sok mézzel töltve....


Üdv!

2009. jún. 9. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!