Pulyka apróhúsból mit tudnénk késziteni?
Pörkölt,
paprikás,
zsíros hússal keverve-fasírt.
Brassóihoz hasonló cuccost! Tedd fel a hagymát mint a pörköltnek, majd amikor üveges akkor paprika helyett egy teáskanál borsot és egy teáskanál köménymagot tegyél bele. Kétszer megforgatod, mehet a husi, a só és egy fél fej fokhagyma aprítva. Addig főzd míg puha nem lesz, és el nem fővi azt a vizet amit engedett a hús! Köretnek hasábburgonyát adj hozzá!
Jó étvágyat!
gombás vagy zöldborsós pulykatokányt. ha van egy kis füstölt szalonnád, tegyél alá, azon párold a hagymát,majd fehéredésig a húst. utána hagyd , hogy saját levet engedjen, abban, esetleg kicsi vízzel pótolva párold puhára.ezután tedd hozzá a zöldségeket, fűszereket ízlés szerint, fokhagyma, bors, majoranna stb.ezzel is párold össze.
legvégül adj hozzá egy kis főzőtejszínt, vagy tejfölt, szép mártásszerűség fogja körül a husit.
rizzsel, tésztával nagyom finom.
pulyka nuggets krumplival
pörkölt nokedlival
raguleves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!