Ha a pizza tésztába tul sok élesztőt teszek akkor árt az a tésztának?
Figyelt kérdés
40dkg liszthez majd 20g élesztő..?2012. márc. 2. 14:18
1/3 anonim válasza:
Legfeljebb kicsit élesztő íze lesz a pizzának, de 40 deka liszthez a 20 g, nem olyan túl sok.
3/3 anonim válasza:
50dkg liszthez 25g, 1kg liszthez pedig értelemszerûen 50g élesztõ kell alapjáraton. Ezalól vannak kivételek pl. bejgli, zserbó, aminek csak egy kis lazaság kell a tésztajába, nem is igazán a hólyagos textúra a lényeg, de ezt a receptben szokták jelezni. Ha igazi, ducira kelesztõs, hólyagos, laza tésztát szeretnél, mint a pizzánál, akkor dolgozz az alapfelállással:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!