Jani1983 kérdése:
A büfében kapható ételeknek (hamburger, gyros, gyrostál, stb) és a pizzáknak mennyi az önköltségi előállítási ára?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 21:06
2/3 anonim válasza:
Az elsönek igaza van, de a maradék második fele ezért meg nem a haszno, mert abból kell fizetni a dolgozókat, helységet, adókat, stb. Az önköltségben az alapanyagokon kivül legfeljebb az energiaköltség van benne, de az sem mindig.
3/3 Főzős Laci válasza:
A pizzát tudom,mivel én készítem itthon. A pizzázóban átlag 1000 ft-ért adnak egyet.Én egy nagy tepsivel elkészítek úgy 1400 ft-ért,de 2-ször jóllakunk vele:2felnőtt+1 5éves gyerek.Csak az a lényeg,hogy kétszeresen kell keleszteni:egyszer 30 percig az elején,majd amikor a tészta a tepsibe kerül még 15 percig!
Persze drága feltéttel,drágább otthon is a pizza készítés. DE:sokkal finomabb,tegyél rá sok sajtot,és az illata fantasztikus!Egyik-másik ilyen helyen már ételnek is csak jóindulattal lehet nevezni azt a kemény ó,odaégetett vackot,és még ehhez jön a felszolgáló nyűgös stílusa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!