Miért lesz íztelen a vízben főtt tészta?
Figyelt kérdés
Például Gyermelyi csavartcső, asszem 4 tojásos. Rakok a vízbe kis olajat, sót, sőt még gulyáskrémet is raktam kínomban, de valahogy olyan íztelen lesz a tészta. Talán még több só kell bele? Mennyit szoktatok belerakni?
Köszi! :)
2012. márc. 2. 11:57
11/16 anonim válasza:
én egy fél kiló tészta kifőzéséhez egy csapott evőkanál sót teszek.finom megkóstolva is, de a többi ízt a hozzávalók adják.
12/16 anonim válasza:
Az olaszok tésztafözésnél 1 dkg sót, 10 dkg tésztát 1 liter (100 dkg) vizet számolnak, ezt az arányt tartják be, igy lesz rendes ize a tésztának.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2012. márc. 2. 14:10
14/16 anonim válasza:
A Gyermelyit speciel én sem szeretem. Nekem is mindig íztelen és most nem a sóra értem, hanem nincsen finom tészta íze.
15/16 anonim válasza:
Vaj! en mindig teszek bele , rogton azutan h kifott,vizet leengedem es a meg meleg tesztaval osszekavarom.A tezta pestoval is nagyon finom:)
16/16 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbálom, köszi! :)
2012. ápr. 13. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!