Lebbencs levesben nálam mindig megázik a tészta?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mitől lehet, de nekem valahogy mindig úgy sikerül, hogy a tészta íze,mintha nagyon el lenne ázva, biztosan tudjátok, hogy mire gondolok, szerintetek mitől lehet?
Ti hogyan készítitek el a levest?
2012. febr. 28. 06:57
1/4 anonim válasza:
Zsíron megpirítom a tésztát. Teszek rá pirospaprikát,felöntöm vízzel,sót,borsot teszek bele ,és addig főzöm,amíg a tészta is megfő. Van,amikor krumplit is teszek bele,akkor,amikor a vízzel felöntöm. A lebbencs mindig 8 tojásos tészta.
2/4 anonim válasza:
Jó minőségű lebbencstészta kell hozzá, és a kisült szalonna zsírján szép barnára megpirítani, én legjobban a slambuc tésztával szeretem.
3/4 anonim válasza:
Legalább 8-10 tojásos tésztát vegyél hozzá.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ilyen gyorsan válaszolt, és segített nekem! :-)
2012. febr. 28. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!