Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lebbencs levesben nálam...

Lebbencs levesben nálam mindig megázik a tészta?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mitől lehet, de nekem valahogy mindig úgy sikerül, hogy a tészta íze,mintha nagyon el lenne ázva, biztosan tudjátok, hogy mire gondolok, szerintetek mitől lehet?

Ti hogyan készítitek el a levest?


2012. febr. 28. 06:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Zsíron megpirítom a tésztát. Teszek rá pirospaprikát,felöntöm vízzel,sót,borsot teszek bele ,és addig főzöm,amíg a tészta is megfő. Van,amikor krumplit is teszek bele,akkor,amikor a vízzel felöntöm. A lebbencs mindig 8 tojásos tészta.
2012. febr. 28. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó minőségű lebbencstészta kell hozzá, és a kisült szalonna zsírján szép barnára megpirítani, én legjobban a slambuc tésztával szeretem.
2012. febr. 28. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 8-10 tojásos tésztát vegyél hozzá.
2012. febr. 28. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ilyen gyorsan válaszolt, és segített nekem! :-)
2012. febr. 28. 10:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!