Karfiol levesben miért lett keserű a karfiol?
Figyelt kérdés
Ez alapján csináltam és a végén keserű lett a karfiol. Csak a végén sózzam v mi lehet a baj?
2012. febr. 19. 10:14
1/8 anonim válasza:
Nem gondolod hogy keserű volt már főzés elött?
2/8 anonim válasza:
Csak a karfiol keserû vagy a leve is? A rántást is megégethetted, a tejföl is lehet keserû.Ha csak a karfiol keserû,akkor azzal van probléma lehet, hogy régi.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak a karfiol volt keserű. A levesnek amúgy jó íze volt
2012. febr. 19. 11:23
4/8 anonim válasza:
Ha mirelit volt, lehetett a karfiol már eltevés előtt keserű. Nem érdemes mirelitet venni, hisz állandóan van friss, még ha nem is magyar.
5/8 A kérdező kommentje:
Friss volt :P
2012. febr. 19. 11:34
6/8 anonim válasza:
Hmm..ezt a receptet én is többször kipróbáltam. A paprikát nem égetted kicsit oda? Vagy lehet a karfiol kapott anno műtrágyát és azt érezted
7/8 A kérdező kommentje:
Ebben nincs is paprika :D Az lehet h a karfiol eleve nem volt jó, mert ugye bolti, nade 2szer is?
2012. márc. 8. 19:08
8/8 anonim válasza:
,,őrölt pirospaprika" Ott van a receptben. Vagy te anélkül csináltad? Amúgy megeshet, hogy eleve rossz karfiolt vettél. Vásárolj inkább piacon. ott tuti jót kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!