Kell-e a sütőpapírt lisztezni zsírozni, mert különben odaragad -e a tészta?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 18:41
2/4 anonim válasza:
...a tészta igyis ugyis oda ragad,jobb ha zsirozod lisztezed."tapasztalat"
3/4 anonim válasza:
Két félét vettem eddig, az egyik sütőpapír tökéletes volt, semennyire nem ragadt rá a tészta. A másik, valami drágább, fehérebb, szilikonos meg talán vékonyabb is volt, nem vált be annyira. Elméletileg az a lényege, hogy minden kenés nélkül álljon helyt.
4/4 anonim válasza:
nem kell. és nem ragad hozzá, ha a megsült tésztát, amikor kiveszed a sütőből , a tepsit vizes konyharuhára teszed és pár percig hagyod.
a keletkező párától elengedi a tészta a papírt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!