Variációk spenótra? Minden ötletet várok, ki hogyan használja fel a spenótot!
Én csináltam már ilyen csirkemelles-spenótos-fokhagymás valamit, de nem volt semmi extra, szerintem magában a spenótnak nincs túl sok íze, főzeléknek elkészítve is inkább csak a fokhagymától meg a rántástól finom...
Szóval nem tudom van-e értelme trükközni vele, talán még frissen salátának tudom elképzelni...
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nekem mindegy ha nem sok íze van, de majd meglátjuk. Az a lényeg, hogy benne van az ételben és így a babám is több fajta képpen kapja a spenótot. A fent leírt recept lényege nekem, hogy jó kis szaftos a husi és a tészta mellé nagyon jó, így a babám jót fog enni belőle, amellett hogy mi is jól lakunk :)) A vitaminok benne vannak és kész.
A leveles tésztás-feta sajtosat tuti megcsinálom! A spenótos krumplipürét is sült husik mellé, babámnak hallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!