Kacsasütő edény vásárlása előtt állok, ki, mire használja még, és milyen van?
Figyelt kérdés
Néztem öntöttvasat, 37 cm, és a bonyhádi zománcosat, az nagyobb valamivel. Írjatok tapasztalatokat, recepteket, ötleteket!2011. jan. 25. 11:38
1/4 anonim válasza:
Magam részéről feleslegesnek tartom,a kacsasütő edényt!
Megsül az másban is,például egy római tálban,fedeles hőálló üvegtálban,de még egyszerű mély tepsiben is, ha lefóliázod!
Hidd el,ezek praktikusabbak,sűrűbben használatos tárgyak a konyhában,mint a kacsasütő!
Szerintem!
Én is vettem,kipróbáltam néhányszor,elajándékoztam!:D
2/4 anonim válasza:
Nekem bonyhádi zománcos van. Nagyon szeretem, bármilyen sültet, rakottat el lehet készíteni benne. Tisztítása, pedig nagyon könnyű.Ajánlom!!!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én sütőzacskót használok, sült húsok készítésénél, szerintem a legtisztább megoldás:)!
4/4 A kérdező kommentje:
Sütőzacskót én is használok, de valahol vendégségben ettünk isteni puha, de ropogós bőrű csülköt, pl, azt kacsasütőben lehet olyanra csinálni, és a rakott ételekre is nagyszerű. Aztán a sólet, nem "nemzeti" eledelünk, de nagyon szeretjük, szerintem az is fenséges lehet az edényben elkészítve, tudod, úgy egész éjjel alacsony hőfokon. Szóval ilyenekre is gondolok, és várok további ötleteket, tapasztalatokat!
2011. jan. 25. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!