Ha egy kicsit túlsózom az ételt mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem egyszer jártam igy próbáltam higitani de akkor iztelenné vált az egész! Segitsetek mert egy pár ora mulva jönnek a vendégek!2009. jún. 6. 17:05
1/8 anonim válasza:
Főzzél bele egy egész pucolt, nyers krumplit. A krumpli sok sót vesz fel. (Ha nagyon sós, akkor kettőt. utána kidobod.)
2/8 A kérdező kommentje:
aha kosz de ez mindig minden ételbe(folyékony)Beválik? koszi
2009. jún. 6. 17:12
3/8 anonim válasza:
Mindíg beválik. Még pörköltben, paprikásban is.
4/8 anonim válasza:
A krumpli tényleg nagyon jó ötlet, minden folyékony ételnél beválik. De mindenképp kóstold meg, mert lehet, hogy akkor meg sótlan lesz. :) Sok szerencsét!
5/8 anonim válasza:
Szia!
Ha meg Isten ments nem sikerül krumplival, tegyél bele egy kis szódabikarbónát! Az is sokat elvesz a sós ízből.
Sok sikert, üdv :)
6/8 anonim válasza:
higítsd, de ne csak vízzel, hanem a többi alapanyaggal is, meg a són kivül többi fűszerből tehetsz még, ha meg úgyis ízetlen, akkor meg túlságosan felhígítottad
7/8 anonim válasza:
ha az étel elbírja, akkor tejföl is sokat simít a dolgon. ez persze nem használható mindennél.
8/8 A kérdező kommentje:
A szodabikarbónáról még nem hallottam ki fogom próbálni koszike!
2009. jún. 7. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!