Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egy kicsit túlsózom az...

Ha egy kicsit túlsózom az ételt mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem egyszer jártam igy próbáltam higitani de akkor iztelenné vált az egész! Segitsetek mert egy pár ora mulva jönnek a vendégek!
2009. jún. 6. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Főzzél bele egy egész pucolt, nyers krumplit. A krumpli sok sót vesz fel. (Ha nagyon sós, akkor kettőt. utána kidobod.)
2009. jún. 6. 17:09
 2/8 A kérdező kommentje:
aha kosz de ez mindig minden ételbe(folyékony)Beválik? koszi
2009. jún. 6. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Mindíg beválik. Még pörköltben, paprikásban is.
2009. jún. 6. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A krumpli tényleg nagyon jó ötlet, minden folyékony ételnél beválik. De mindenképp kóstold meg, mert lehet, hogy akkor meg sótlan lesz. :) Sok szerencsét!
2009. jún. 6. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha meg Isten ments nem sikerül krumplival, tegyél bele egy kis szódabikarbónát! Az is sokat elvesz a sós ízből.

Sok sikert, üdv :)

2009. jún. 6. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
higítsd, de ne csak vízzel, hanem a többi alapanyaggal is, meg a són kivül többi fűszerből tehetsz még, ha meg úgyis ízetlen, akkor meg túlságosan felhígítottad
2009. jún. 6. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ha az étel elbírja, akkor tejföl is sokat simít a dolgon. ez persze nem használható mindennél.
2009. jún. 6. 19:18
 8/8 A kérdező kommentje:
A szodabikarbónáról még nem hallottam ki fogom próbálni koszike!
2009. jún. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!