Rainbowling212 kérdése:
Mit főzzek/süssek itthonra?
Figyelt kérdés
először is 12/l vagyok, anya nem tud főzni, és néha meg szokott kérni hogy dobjak össze valamit. Én meg arra gondoltam, hogy ma meglephetném, hogy sütök valami egyszerű kaját, de nincs semmi alapanyagom csak a szokásos ami minden házban megtalálható (krumpli, tojás, olaj stb...) ha lehet ne tükörtojást mondjatok xD, de tudna valaki valami jó receptet amihez elég kevés dolog ami van itthon? :D hülye kérdés tudom....2012. febr. 15. 15:02
1/6 anonim válasza:
Ha van otthon kolbász vagy szalonna és tejföl is, akkor csinálhatsz rakott krumplit, ha nincs akkor lereszeled a krumplit, adsz hozzá kis lisztet, sót, őrölt borsot és kiolajozott tepsiben megsütöd. Persze lehet sült krumpli és tükör tojás is, vagy főtt krumpli és tojáspörkölt.
2/6 A kérdező kommentje:
Kösziii:)
2012. febr. 15. 15:12
3/6 anonim válasza:
vagy a krumpliból nudlit, egyszerű elkészíteni, csak kicsit időigényesebb...
4/6 anonim válasza:
ez nagyon egyszerű,nagyon finom,és laktat
ananász helyett bármi gyümölcs amit találsz,befőtt is tökéletes (magot ne hagyd benne)
5/6 anonim válasza:
Bár már biztosan készítettél valamit, legközelebbre ajánlok egy egyszerű tepsis krumplit. a krumplit héjában megfőzöd,majd karikára szeled. felét egy zsiradékkal kikent tepsibe teríted. rászórsz amit találsz otthon, felvágott maradékok, kolbász, szalonna, nem kell sok, csak éppen, hogy. erre rászelsz egy fej karikára vágott hagymát, majd beteríted a maradék krumplival.
lisztből, tojásból, sóval, ízlés szerinti fűszerekkel csinálsz egy sűrű palacsintatésztát, amivel leöntöd az egész rakományt.
sütőben pirosra sütöd.ha van egy kis reszelt sajt is mehet a tetejére.
kecsappal, savanyúval nagyon laktataó és finom.
6/6 Béla211 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!