Milyen díszt tehetnék rá?
Figyelt kérdés
Valentin napra szeretnék majd holnap ilyet csinálni a Barátomnak,de szeretném valamivel díszíteni,de ízben nem tudom,hogy mi illene hozzá.Mert először ilyen színes tortadarára gondoltam,de nem tudom,hogy az menne-e hozzá ízben?
Esetleg gondoltam a kicsi szívecskékre,de ott sem tudom,hogy az ízek összeillenének-e?
Ezt a sütit szeretném neki megcsinálni:
Ha van valakinek valami ötlete az jó lenne,köszönöm előre is!
2012. febr. 13. 18:26
1/6 anonim válasza:
csinálj piros cukormázat (boleporral is lehet színezni) tedd egy neylonzacsiba, aminek kicsi lyukat vágsz az egyik sarkába. ezzel tökéletesen tudsz mintákat rajzolni a szivecskékre.
én mindenképpen kontúrt rajzolnék, és a nevünk kezdőbetűit írnám bele:))
de lehet apró szíveket stb. fantázia kérdése:))
2/6 anonim válasza:
Pici marcipán szívecskéket is tehetsz rá.
3/6 A kérdező kommentje:
Arra a marcipánszívre gondolsz,ami Dr.Oetker es és rózsaszín meg lila van benne?
2012. febr. 13. 19:14
4/6 anonim válasza:
Igen arra gondoltam ,vagy veszel marcipántömböt kilapítod és kivágsz belőle szíveket.
5/6 A kérdező kommentje:
És azok a szívek,esetleg az általam fent említett színes tortadara illene ehhez a sütihez?
2012. febr. 13. 19:21
6/6 anonim válasza:
persze, azok is jó ötletek, de azért a Valentin nap színe mégiscsak a piros, illetve annak árnyalatai:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!