Mit tehetnék a rakott palacsinta rétegei közé? SÜRGŐS
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
megolvasztott csoki,lekvár(barack,szilva,eper,esetleg füge,narancs,vagy ami épp otthon van),még dió,Nutella(vagy egyéb mogyorókrém,pl.Nutoka,az olcsóbb,esetleg Milky Way krém)...bármit ami édes...
de ha édes még nincs beletöltve egyáltalán,akkor mehet bele akár nem édes anyagtéma is: besamel mártás,húsréteg,sajt; vagy chilis bab...
ízlések és pofonok...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Záró réteg lehet kemény cukros tojáshab (kicsit rásütöd-pirítod), vagy fixálóval turbósított tejszínhab.
Rétegeit emelheted karikázott lehártyázott naranccsal, vagy egyébb vastagra szeletelt gyümölccsel (ha vastagra szeled de vízszintes mind, akkor nem fog elcsúszni), érdemes kicsit cukrozni, ha túl savanyú a gyümölcs.
Ragasztási funkciót a Nutella tökéletesen megoldja!
A krémektől csak elcsúszi.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!