Mitől lesz lyukas a palacsinta?
Figyelt kérdés
Tejjel, és ásványvízzel csinálom... de próbáltam már hogy csak vízzel, vagy csak tejjel, de akkor is lyukacsos lesz...2012. febr. 2. 14:59
1/10 anonim válasza:
sülés közben felforrosodnak az alapanyagok,olaj,víz,tej ,vagy ásványvíz kémiai hatása miatt::
2/10 A kérdező kommentje:
jó... de mit csináljak hogy ne legyen lyukacsos??
2012. febr. 2. 15:12
4/10 anonim válasza:
Ha lyukacsos az azt jelenti,hogy könnyü a palacsinta tészta és finom...
5/10 anonim válasza:
kicsit csináld sűrűbbre, és ügyesen oszlasd el a serpenyőben ne maradjon lyuk.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem lukacsos, én is utálom, ha az, de sajnos tanácsot nem tudok adni, mivel már írtad, hogy próbáltad csapvízzel is... és nekem azzal nem lesznek lukacsosak...:(
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
nem kell bele víz, de olaj igen, és még egy tojás. É sfakanállal keverd össze!
9/10 anonim válasza:
Mert az ásványvíz miatt buborékok keletkeznek a tésztában amik sülés közben kilyukadnak. De palacsinta akkor jó, ha lyukacsos, mert azt jelenti, hogy könnyű és nem egy tömör tésztalap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!