Tőkehal fűszerezése - mivel?
Szeretnék halat sütni/párolni, de még sohasem csináltam. Mivel a párommal diétázunk, szeretném ennek megfelelően elkészíteni. :)
Mivel fűszerezzem a halat? Miben süssem, befedve, vagy sem, mennyi idő kell neki? Nagyon kezdő vagyok, elég egyszerű ételeket szoktam készíteni, ezért szeretném, ha részletesen leírnátok, mit hogyan kell csinálni. :) Előre is nagyon köszönöm!
Azt olvastam hogy a legjobban ha nyersen fogyasztod.....
A legjobb diéta...
Egyből ki is jön belőled
Készíts egy kis citromos-olajos -borsos pácot, kend be a halakat, tedd sütőpapíros tepsibe, fóliázd le és kb 25 percig süsd. utána fólia nélkül pirosra.
lehet kapni halfűszerkeveréket, azzal megszórva is finomak a sült tepsis halak.
ha nem túl szigorú a diétátok, akkor borsos kukoricalisztbe forgatva is finom ropogós lesz sütőben sütve a halszelet.ezt nem kell fóliázni, csak megfordítani egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!