Hogyan kell jó rántott husit csinálni? Nekem valahogy sosem sikerül. A bundája kemény, meg van, hogy nagyon rátapad.
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 11:01
1/4 anonim válasza:
A csirkemell az mindenképp megpuhul.
A karaj: NEM túl forró zsírban, fedő alatt az egyik oldalát kisütni, ezalatt megpuhul, majd megfordítod, a fedőről rácsepegteted a párát,ezáltal feljön a bunda, és a másik oldalát fedő nélkül, kicsit magasabb lángon próbáld meg.
Egy kis "trükk", ha mégis keménynek találod a bundáját, lefeded 10 percre valamivel a kisütött husikat, és megpuhulnak szépen.
2/4 anonim válasza:
Diszno karajbol én ugy szoktam, hogy kiklopfolom, nem tul vékonyra, sot, borsot, tejfölt elkeverek, ràkenem a husra, ebben pàcolom, pàr oràt vagy egy estét! Màsnap panirozom, a tojàsba is rakok egy kis tejfölt, igy puha lesz a bundàja! Sütésnél, ne hasznàlj villàt, inkàbb fogot s azzal forgasd, ne lyukaszd ki a panirt!
3/4 anonim válasza:
2. vagyok Jut eszemben, igy olyan lesz a karaj, mintha csirkemellet ennél, olyan fehér és omlos! én nem szoktam soha fedö alatt sutni, amikor beleteszem kissebb làngon, mikor megforditom, picit nagyobb làngon sütöm! S isteni finom!
4/4 anonim válasza:
Nekem a legjobb tipp az h a húst jól klofoljuk ki meg vágdassuk meg! a bundéval kapcsolatba pedig tegyél a morzsába reszelt sajtot és liszt HELYETT KEMÉNYITŐT használy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!