Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit kell a padlizsánkrémbe tenni?

Mit kell a padlizsánkrémbe tenni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ebben a linkben többfajta elkészítési módot találsz!

2009. máj. 31. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én saját készítésű majonézt, reszelt vöröshagymát, sót és borsot szoktam beletenni.
2009. máj. 31. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Ne felejtsd ki a padlizsánt se!
2009. máj. 31. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Só, citromlé, olaj(kb. 1/2 dl.) vöröshagyma (közepes fej) reszelve, a padlizsánt (5 középnagyot) a gázrózsák fölé helyezett fém lapokon sütöm meg. Egy oldal kis lángon kb. 15 perc. Leszedem a sült burkot róla és lecsöpögtetem a keletkezett nedvességet, ami kb. 2 óra. Ezután mixelővel pépesitem és hozzáadom a felsorolt izesitőket. Az olajat utoljára és szinte cseppenként, és kóstolom és aszerint teszek még hozzá az izesitőkből.
2009. máj. 31. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A legutolsó választ azzal egészíteném ki, hogy én szoktam két-három gerezd összenyomott fokhagymát is beletenni és kicsit több olajat, kb 1-1.5 dl-t, amennyit felvesz, hogy jól kenhető legyen. Az egészet felpúpozom egy tálra és körbe megtámogatom a dombocska oldalát hússzúkásra vágott zöldpaprika szeletekkel. Két paprika szelet közé egy-egy cikk paradicsomot is nyomok és ha van még hely, 1-1 fekete olajbogyót is. Néhány órára a hűtőbe teszem, és rengeteg frissen pirított rozskenyérrel, valamint néhány üveg roséval tálalom.
2009. jún. 4. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!