Vasárnapi levest - kipróbált receptet - tudtok ajánlani?
Keresek a vasárnapi ebédhez kipróbált levesreceptet. A problémám, hogy egyrészt csak ketten vagyunk a férjemmel, és nem túl nagyétküek vagyunk, másrészt semmiféle lisztes vagy keményitös süritést nem szeret egyikünk sem. Ezen kivül jó lenne, ha nem túl sok mindenböl állna.
Eddig a legtöbbször húsleves, gombaleves, ragulevesek, vegyes zöldségleves szokott lenni.
Elöre is köszönöm a segitségeteket.
Köszi a válaszokat, a variálást már eléggé unjuk. Ezért kérdeztem, hogy van-e valakinek olyan receptje, amit nem ismerek és könnyü leves.
De hétköznapra ebédre igen jó ötleteket kaptam.
Mindenkinek köszönöm mégegyszer.
A minestrone nevű olasz zöldséglevest ismered? Nem olyan, mint a "hazai" zöldséglevesek, kicsit mediterrán jellegű, és kifejezetten könnyű fogás.
Itt van néhány recept hozzá, próbáld ki a legszimpatikusabbat. :)
[link] (Ebből mondjuk én kihagynám a szalonnát, hogy még könnyebb legyen.)
Sajnos nem próbáltam még őket (a párom elszánt ragadozó, csak magamnak pedig nem éri meg elkészíteni...), de biztos vagyok benne, hogy ha nem is ezek között, de találsz a neten Nektek megfelelő minestrone receptet. :)
Köszi, ezek pont olyanok, amiket keresek, nagyon-nagyon köszönöm!!!
Sajnos csak egyszer tudok zöld kézet adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!