Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS, a fánk tészta ragacsosabb...

SOS, a fánk tészta ragacsosabb marad kicsit mint a sima kelt tészta?

Figyelt kérdés

Több mint fél óra dagasztás után is ragacsos még egy kicsit.Elválik az edénytől meg a kezemről is, de mégis ragacsos a tapíntása.

Ez normális, vagy még egy kicsit kellet volna dagasztani?


2012. jan. 27. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
A fánk tésztája amúgy is kicsit lágyabb, mint a többi kelt tészta, biztosan jó úgy, ahogy csináltad, ne aggódj!
2012. jan. 27. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Fúú köszi szépen!Már kelesztem, remélem jó lesz! :D
2012. jan. 27. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
A fánk tészta kicsit ragacsosabb, mint a kelt tészta, én be szoktam lisztezni a tetejét, letakarom kendővel és ha megkelt, jó lisztes deszkán kinyújtom, addigra elmegy a ragacs.
2012. jan. 27. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Na hát gyönyörű szép, és finom puha fánkjaim lettek!Nagyon köszönöm a gyors választ!!

Jaj büszke vagyok magamra hogy jó fánkot tudtam csinálni! :D

2012. jan. 27. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy! :)
2012. jan. 28. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jan. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!