Cukormázat kicsit megszínezhetek rummal vagy rumaromával?
Figyelt kérdés
Pudinggal töltött fánkot csinálok cukormázzal.
Epreset és vanilliásat.Az eprest szeretném kicsit színezett mázzal megkenni, hogy meglehessen különböztetni.Ha teszek bele rumot, az megszínezi kicsit?
Mi a jobb aroma vagy sima sütő rum?
2012. jan. 27. 09:15
1/7 anonim válasza:
A rum nem fogja megszínezni. Színezd inkább az eperlevével,vagy málnaszörppel.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Sajnos semi más pirosas dolgom nincs itthon.
Csak rum, meg pirospaprika, de hát azt nem rakhatok bele! :)
2012. jan. 27. 12:33
3/7 A kérdező kommentje:
És esetleg az eper pudingporból egy kevés???
2012. jan. 27. 12:33
4/7 anonim válasza:
Az eper pudingpor tökéletes, szeszt semmiképp, mert az felhígít mindent és folyni fog a mázad.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Végül pudingport tettem bele.Igaz elég halvány lett, de meglehet külöböztetni az ízeket! :)
2012. jan. 27. 15:19
6/7 anonim válasza:
hogy készült a cukormáz? engem ez érdekelne :D
7/7 anonim válasza:
én ugyan még sohasem csináltam, de egy ismerősöm, aki éppen cukrásznak tanult, amikor kérdeztem, azt mondta nekem, hogy a mignonra a cukormáz is rummal van rózsaszínre színezve. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!