Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukormázat kicsit megszínezhet...

Cukormázat kicsit megszínezhetek rummal vagy rumaromával?

Figyelt kérdés

Pudinggal töltött fánkot csinálok cukormázzal.

Epreset és vanilliásat.Az eprest szeretném kicsit színezett mázzal megkenni, hogy meglehessen különböztetni.Ha teszek bele rumot, az megszínezi kicsit?

Mi a jobb aroma vagy sima sütő rum?


2012. jan. 27. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
A rum nem fogja megszínezni. Színezd inkább az eperlevével,vagy málnaszörppel.
2012. jan. 27. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!Sajnos semi más pirosas dolgom nincs itthon.

Csak rum, meg pirospaprika, de hát azt nem rakhatok bele! :)

2012. jan. 27. 12:33
 3/7 A kérdező kommentje:
És esetleg az eper pudingporból egy kevés???
2012. jan. 27. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Az eper pudingpor tökéletes, szeszt semmiképp, mert az felhígít mindent és folyni fog a mázad.
2012. jan. 27. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Végül pudingport tettem bele.Igaz elég halvány lett, de meglehet külöböztetni az ízeket! :)
2012. jan. 27. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
hogy készült a cukormáz? engem ez érdekelne :D
2012. jún. 10. 00:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
én ugyan még sohasem csináltam, de egy ismerősöm, aki éppen cukrásznak tanult, amikor kérdeztem, azt mondta nekem, hogy a mignonra a cukormáz is rummal van rózsaszínre színezve. :)
2012. júl. 4. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!