Mit főzöl/ebédelsz a hétvégén?
Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök...2012. jan. 26. 19:54
11/20 anonim válasza:
rántott hús lesz, de úgy, hogy zsemlemorzsa helyett apróra tört tortilla chipsben lesz megforgatva.
12/20 doboszoli válasza:
Szombaton a máról maradt tarkabab főzelék füstölt sonkával,palacsinta.
Vasárnap húsleves fácánból, párizsi szűzérme.
(Vadászoknak főztem a múlt szombaton, és megtiszteltek egy kakassal.)
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
milyen jól áll itt mindenki a hó végén :d nálunk már nem futja húsra!
15/20 anonim válasza:
Mára maradt még gyümölcsleves, ehhez csinálok krumplis tésztát. Holnapra székelykáposzta a terv, vasárnapra bableves és rizsfelfújt.
16/20 A kérdező kommentje:
Hű, de jó fejek vagytok! Nagyon jól hangzanak ezek, lesz miből válogatni köszönöm szépen! Mindenkinek kellemes hétvégét!
2012. jan. 27. 12:45
17/20 anonim válasza:
kedves 14/16-os
szét szoktuk osztani a konyhapénzt 4 borítékba - négy hétre, s mindbe ugyanannyit teszünk. Az ötödikbe a gyógyszerre, nem várt javításra valót. Húst előre veszünk többet, mikor akciós, és adagolva lefagyasztjuk. Így kiadósabb.
18/20 anonim válasza:
apu valamilyen levest csinált meg én csináltam rántott camembert-et és sültkrumplit ^^,
19/20 anonim válasza:
Mi is, ha valami akciós, akkor veszünk többet, és a fagyóba tesszük. Nem eszünk mi sem minden nap húst, de hétvégére - mivel akkor jobban együtt a család - igyekszünk kicsit "jobbat" főzni, készíteni. Na nem mindig alakul így.Amúgy hónap közben is igyekszem a konyhapénzből spórolni, és az bizony hónap végére kell is.Mindenki abból él, amiből tud,
20/20 A kérdező kommentje:
Kedves 17.! Ez nagyon jó ötlet!
2012. jan. 28. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!