Ki-mit főz hétvégén?
Szombaton: csirke máj-szív: resztelt máj rizzsel vagy pirított tarhonyával
Vasárnap: karfiol leves, zöldbab főzelék, főtt burgonya: ezekhez kiveszem a fagyóból a pacalt és a malac-sült egy részét.
Így a hét közepéig biztosan lesz főtt kajám, ha a melóból hazajövök, este nem kell főznöm.
Ma főztem egy nagy fazék borsólevest.
Ahhoz egyik nap lesz szilvásgombóc,másik nap pedig resztelt máj vagy gombapöri,ezt még nem tudom.
holnap fasírt, zöldbabfőzelék, plusz még a zbabot nem szeretőknek egy kis petrezselymeskrumpli, paradicsommártás.
vasárnap csirkeraguleves, töltött csirkecombok, gombás rizs,káposztasaláta.
süti, almáspite.
Holnap tepsis krumplit csinálok. Mert az hamar kész és délután segítenem kell a barátnőmnek a költözésbe.
Vasárnap meg borsó levest csinálok ami hétfőn is elegendő lesz másodiknak meg sült csirkemellet csinálok hasáb burgonyával.
Krumplifánkot sütök :) Korábban sajtszószos husihoz csináltam, isteni volt. Most csak úgy, natúrban...
pa volt rakottkrumpli
holnpra csinálok húslevest, paradicsomos káposztát sült oldalassal, sütök kacsát, meg vettem oldalast ma azt is lesütöm ki mit kér hozzá
vasárnap meg a maradék leves, maradék husik, plusz csinálok még töltött csirkecombot és piritott csirkemellett ahhoz csinálok vajaskrumplit, hétfőre meg a levéből mönéymagos leves piritott kenyérekockákkal, maradék és még csinálok tejberizst is:)
Szombaton maradék, tegnap sikerült sütni egy jókora adag tepsis krumplit, a füstölni való császárból elrekvirált friss, fűszerezett szalonnával.
Vasárnap, ha megjön ma a beígért fél birka, abból gulyás, ha nem jön, akkor töltött paprika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!