Miért állítják azt hogy patkányhús van a Mekis kajában?
nem beleteszik, hanem a nagy raktárakban (ahol a patkányok is élnek, meg a kaját is raktározzák) - elképzeljük - hoyg miondent beledarálnak.
Amúgy a"patkáynhús" az olyan csibefasírtszerű - mindentbelé- darálmányok szlengi kifejezése. Magyarul fasírt. Gyári fasírt, ami nem tudod miből van. Azt hívják patkányhúsnak.
Azért ezen szerintem senki nem lepődik meg annyira, mármint azon amit belinkelt a 20:53-as hozzászóló.
A kajába nem teszik bele, de a búza közt is futkoznak egerek és még sok más bogár is, mégis eszünk kenyeret.
Mindenhol előfordulhatnak kisebb-nagyobb élőlények a hozzávalók közt, de szándékosan biztos nem tesznek bele patkányt.
Jó étvágyat mindenkinek! :)
Van benne valami!Hisz láttunk már befőttben egeret, meg a kenyeres zacskóban is.De még le vágott ujjat is éttermi ételben.
De szerintem ennek a hiedelemnek sokkal inkább a Pusztító c. film az alapja.Ugye mindenki emlékszik a föld alatti világban kapható Patkányburgerre???
Természetesen a csibeburgerben csirke, mcfarmba disznó van satöbbi,de úgy tudom a sajtburger amolyan mindent bele.és tesznek bele patkányhúst is.
én mióta hallottam ezt nem eszek Mekiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!