Sárgaborsófőzeléket hogy kell csinálni tejjel és étkezési keményítővel?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 10:33
1/4 anonim válasza:
A rántást nem liszttel csinálod, hanem keményítővel és tejjel engeded fel
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, és mennyi idő még megfő a sárgaborsó? Kezdő vagyok a konyhában.
2012. jan. 24. 10:46
3/4 anonim válasza:
Én az étkezési keményítőt sima hideg vízzel kikeverem és a forrásban levő főzelékhez öntöm.Közben folyamatosan keverem.Ha besűrűsödött,nem szabad tovább főzni mert visszahígul.
4/4 anonim válasza:
Bár még nem csináltam, de ez inkább habarás, nem rántás.
Tejet a keményítővel simára kevered, és belecsorgatod a főzelékbe.
Amit nemrég találtam receptet, az reszeltkrumplit ír, a sárgaborsóval együtt kell főzni, és szép sűrű lett, tegnap próbáltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!