Süllőből milyen finom ételt lehet készíteni?
Figyelt kérdés
Inkább sütni szeretném, de nem tudom hogy csináljam :)2009. máj. 28. 10:29
1/4 anonim 



válasza:





Sózd be, hagyd állni egy fél órát, majd forgasd meg liszt-pirospaprika-bors-valamilyen fűszersó (pl. sült csirke só) keverékében és olajban süsd szép pirosra mindkét oldalát.
Én mindig így csinálom, nagyon finom.
3/4 anonim 



válasza:





sókéregben is megsütheted, nagyon finom, omlós, szaftos lesz, nem lesz túl sós
én úgy is szeretem, hogy bevagdosom 2 cm-ként a húsát, és oda vékony csíkokra vágott füstölt szalonnát teszek - így semmilyen más fűszer nem kell, mert a füstölt szalonna füstös-sós ízét átveszi, a zsírjával szaftos és ropogós lesz
először fólia alatt kell sütni, aztán fólia nélkül pirosra, néhányszor saját zsírjával meglocsolgatva
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2009. máj. 29. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!