Havonta hány kg cukrot fogyasztotok? 4tagú családként sok a havi 6kg?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 21:54
1/15 anonim válasza:
Ketten vagyunk, havi fél kiló maximum.
2/15 anonim válasza:
Tavasz óta pusztítok egy fél kilós csomag kockacukrot, most tartok kb. a felénél. 1-2 fajta teába szoktam rakni (a legtöbbet nem ízesítem semmivel sem). Van fél kiló nádcukrom is, azt ősszel vettem mert kellett egy ételbe, akkor elhasználtam belőle 2 kiskanállal, azóta se nyúltam hozzá. Ennyi volt tavasz óta a cukorfogyasztásom. Egyedül lakok.
3/15 anonim válasza:
szerintem az sok. szerintem elég lenne csak max sütibe tenni. amúgy mibe szoktál tenni? én például teába csak mézet, sütibe is szinte mindig kevesebbet teszek, mint amennyit a recept ír.
4/15 A kérdező kommentje:
Ebből 4kg-t elsütök.
2012. jan. 20. 22:17
5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is sok.
2012. jan. 20. 22:18
6/15 A kérdező kommentje:
Napi 4-5liter tea...
2012. jan. 20. 22:20
7/15 anonim válasza:
ha teszel teába, kávéba és sokat sutsz akkor nem sok. Én mondjuk karácsony tájékán sutottem sokat és rengeteg cukor elment. Amúgy vannak ételek amikbe kell cukor. pl én a párolt lolakáposztát is cukorral csinálom
8/15 anonim válasza:
semennyit. max mezet hasznalok edesitesre, de cukrot nem.
9/15 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Ha leszámítjuk azt a 4 kilót amit a sütibe megy, akkor is marad 2, ami fejenként fél kiló havonta. Szerintem sok. A teánál próbáld meg kihagyni: vegyél szálas gyümölcsteát, abba nem kell cukrot tenni. Igaz, én a szálas fekete teába sem szoktam. Gondolom van gyerek a családban, feltételezem, hogy ők nem innák meg natúr a fekete teát, de a gyümölcsteák be fognak nekik jönni, ráadásul sokkal egészségesebb mint a filteres tea, árban se drágábbak mint a jó minőségű filteres (jó, valamelyik igen, de hát minden termékből van olyan ahol csak a márkát kell megfizetni)
10/15 anonim válasza:
Változó, havi 0,5-2 kg, ketten vagyunk, attól függ mennyit sütünk. (De ha sütünk, akkor a tágabb családnak is, azért fogy olyankor több) Kávéba, teába rakjuk, és azért havonta egy süti azért van, olyankor szokott csak 0,5 kg fogyni. Karácsonykor kettő is fogyott, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!