Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sikerül a kosárka...

Miért nem sikerül a kosárka tésztája? Teljesen tömör, tehát tölthetetlen lett!

Figyelt kérdés

Gondoltam a sütőpor miatt, de akkor nem értem miért írnak sz összes kosárka-receptbe sütőport. Egyébként ezt a receptet csináltam:

[link]


2009. máj. 27. 14:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!


Egyszer én is csináltam és túl vastag lett a tészta benne, mert azért az felfuvodik a sütőporttól!

Legközelebb, jobban nyomkod meg a tésztát a kosárka formába, vagy kisebb golyókat rakj bele és akkor vékonyabbá tudod formálni:).

2009. máj. 27. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia

Én is így jártam, mondjuk én tudtam tölteni, de amennyira szerettem volna, mert az alja megnőtt, hát igen amennyire lehet vékonyan kell, és azt tanácsot kaptam, hogy legközelebb fele annyi sütőporral fogom kipróbálni.

Addig próbálom amíg nem lesz tuti, mert párom kedvence!

De persze így sem maradt meg még soha :-)

2009. júl. 13. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!