Csinált már valaki ir marha húsbol pörköltet? Milyen az ize? Hamarabb puhul mint a magyar marha hús?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 15:16
1/3 anonim válasza:
Marha lábszárból lehet jó pörköltet főzni. De akár magyar,akár máshonnan való,2-3 órahossza kell neki.
Az ír marha is finom.ha lábszárból főzöd,és jól fűszerezed.
2/3 anonim válasza:
nincs más íze, mint a magyar marhahúsnak. én is csak lábszárt vettem, de speciel nem is volt más, pont akkor az áruházban.
finom pörkölt lett belőle.
3/3 doboszoli válasza:
Előnye, hogy valódi hízott növendék, nem kimustrált tehén, amit nálunk marhahúsként emlegetnek.
Hátrány, hogy fagyasztottan érkezik.
A valódi hízott magyar bika és az ír, argentin között nem tapasztaltam lényeges különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!