Magyar nemzettudatodon kívül (márha van), europista vagy?
Tehát külpolitikában az EU-t támogatod, vagy esetleg valamelyik más országot/szövetséget? Miért?
Kulturálisan az európai kultúrát támogatod, vagy más kultúrát? Miért?
Ha lenne külön független európai kultúra akkor igen.De sajnos ilyen nincs.
Nyugat-Észak-Európában a "modern" nyugati kultúra érvényesül, délen a mediterrán, keleten pedig a szláv.
Nálunk pedig vegyesen mindkettő.
Ha lenne egy USA-tól független, egyedülálló, egységes európai kultúra akkor teljes mértékben.
Támogatom.
EU nélkül, jelentéktelen kis állam lennénk.
"Magyar nemzettudatodon kívül (márha van), europista vagy?"
Azt megértem, hogy a hatóság beleírja az embernek az igazolványába, hogy X ország, Y nemzetiség. De hogy egyesem miért élvezik, hogy hasonló címkéket ragasztgassanak magukra önként, azt nem értem. Én elvagyok izmusok nélkül is.
"külpolitikában az EU-t támogatod"
Még jó hogy igen. Benne élek, és ez a legerősebb tömb.
"Kulturálisan az európai kultúrát támogatod, vagy más kultúrát?"
Hogyan lehet egy kultúrát "támogatni"? És mi az az "európai" kultúra? Oroszország Európa? Anglia Európa? A sok tekintetben a britre hasonlító amerikai viszont nem? stb.
"Még jó hogy igen. Benne élek, és ez a legerősebb tömb."
Kínával és Oroszországgal szemben azért ne vegyél erre mérget
Pedig nyugodtan veheted rá a mérget. :)
Külön külön bármelyiket legyőzni Európa együtt, harmadik fél beavatkozása nélkül.
"Külön külön bármelyiket legyőzni Európa együtt, harmadik fél beavatkozása nélkül."
Igen, sőt akkor is legyőzi őket ha ölbe tett kézzel megvárják hogy lerohanják őket.
Nem feltételezheted hogy ennyire ostobák lennének.
Meg minek isteníteni Európát? Európa semmire sem jó, egy roncs
"EU nélkül, jelentéktelen kis állam lennénk."
Mert most aztán nagyobb beleszólásunk van a dolgokba :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!