Mivel helyettesíthetném a tejszínt?
Figyelt kérdés
Tejszínes, zöldséges csirkeragut szeretnék készíteni, de nem kaptam tejszínt. Esetleg tejföl és 1 tojás keverékével? Vagy van itthon natúr joghurtom is.2012. jan. 11. 14:56
11/18 anonim válasza:
En mindig tejföllel és egy tojàssàrgàjàval készitem, mivel szeretjük a pikàns izeket, nagyon kevés liszttel kikeverve.
12/18 A kérdező kommentje:
Csak a sárgájával? És a fehérje nem kell bele?
2012. jan. 11. 15:58
13/18 anonim válasza:
ha a fehérjét is beleteszed könnyen összekapja a hő és olyan lehet, mint a rántotta és akkor már undorítóan néz ki
14/18 anonim válasza:
nyugodtan keverd ki a tejfölt tojássárgájával, én is mindig így csinálom a húsos-zöldséges-tésztás ragukat.
joghurtot ne használj, mert az nagyon alacsony zsírtatartalmú és vizes lesz tőle.
a tejfölös tojástól is finom lesz a ragud, nem fog hiányozni a tejszín máskor sem:)
15/18 anonim válasza:
Igen a fehérjét ne tedd bele, és a sàrgàjàval is éppen csak forrni hagyod.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Fincsi lett. Valóban nem hiányzik a tejszín :)
2012. jan. 11. 16:46
18/18 anonim válasza:
Ha nincs tejszínem én a tejfölt egy pici teával szoktam felhígítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!