Mivel helyettesíthetném a spenótot ehez az ételhez? Többi lent.
Remélem megtudjátok majd nyitni.
Igazából nem is tudom hogy finom-e a spenót..nem is ettem még sosem...de azt tudom hogy a párom nem igazán szereti,ez lenne az ünnepi vacsink,jó lenne ha a spenót miatt nem a kukába landolna!
Köszi a válaszokat.
Szerintem akár teljesen ki is hagyhatod a spenótot belőle, és csak sajttal töltsd meg. De attól hogy a barátod a spenótot mint főzeléket nem szereti, ezt lehet, hogy megenné. Teljesen más ize van igy.
De spenót helyett én aszaltszilvával is el tudnám képzelni, ha szeretitek a gyümölcsös husokat.
A spenót helyett csinálnék:
- darálthúsból tölteléket
- főtt tojásból készült tölteléket
- főtt tojás + gomba alapú tölteléket készítenék bele.
Persze ha gomba is, akkor vigyázni kell, mennyi marad belőle, és azt meddig tudod tárolni. Tehát abból nem csinálnék túl sokat!
Én karácsony előtt szoktam próba sütést is csinálni. Hogy karácsonykor tényleg ne a kukában landoljon a dolog, és ha mégis oda kerül, akkor mégis legyen mit enni.
Esetleg gesztenyepürével?
Én pulyka combot fogok idén is sütni gesztenyepürével töltve, gyömbérrel megszórva és almával körülpakolva.
Jutúró, sült paprika, aszalt paradicsom,
borba áztatott aszalt szilva, barck.
Köszönöm a válaszokat!
Igen,nagyon szép így zöldel,meg a sajtot én nagyon szeretem,azt nem szeretném kihagyni!
A brokkoli kilőve..kismama vagyok,és a terhességem elején eléggé megundorodtam tőle..de ez nem rossz ötlet!
Ami még tetszet az az aszalt szilva..bár ahoz sajtot nem tudom elképzelni!
A gesztenye pürét imádjuk..de valahogy nem tudom elképzelni az ételben,de nagyon izgatja a fantáziámat hogy milyen lehet?!
karfiol esetleg?
a vaj elolvad, a petrezselyem marad, de esetleg a vaj meg is éghet, ha kifolyik belőle.
ajánlottam a sokpetrezselymes rántottát, gondold át, az egy kész stabil töltelék.persze lehet vajon elkészíteni, úgy is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!