Eligazítanátok elektromos sütő ügyben?
Én általában mindent alsó felső sütésen sütök.
Ugyan nekem nincs légkeverésem, de ha lenne sem használnám, mert a sütit is, húsokat is kiszárítja.Tapasztalat.
A légkeverés nekem is kiszárít mindent, úgyhogy én is alsó-felső sütést használok, és a tepsit mindig a középső rácsra teszem.
Husikat is alsó-felső sütéssel sütök, de a végén kb. 15-20 percre bekapcsolom a grill funkciót, így szép pirosra, ropogósra sül.
Én is az alsó-felső sütést használom általában, de én légkeverést is használok bizonyos esetekben.
Pl. én a húsokat mindet fólia alatt párolom, mert én a puha húsokat szeretem, de a férjem szárazabban szereti a húsokat, így még ráteszek egy légkeverést, hogy a lé elpárologjon.
Aztán a muffint is légkeverésen sütöm pl.
De majd kitapasztalod. Én nagyon szeretem az elektromos sütőmet, pedig az Electrolux-hoz képest no name, sőt azóta anyukám is szereti, mert ő is ilyet vett, mikor 20 év szolgálat után lecserélte az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!