Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkének melyik részét...

A csirkének melyik részét szereted as legjobban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 15:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Combja, utána jöhet akármelyik része, kivéve a püspökfalat. (Ez utóbbit meg sem főzöm, annyira nem szeretem még látni sem)!
2012. jan. 10. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

1. Belsőségek

2. Szárny

3. Comb


A melle nekem túl száraz, azt még pörköltben sem sztem, csak vmilyen tejszínes ragunak elkészítve.

2012. jan. 10. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mell, ha elfogyott akkor comb, de abból is inkább a felsőcomb.


Levesbe nagyon szeretem a zúzáját és a szívét :)

2012. jan. 10. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden részét megfőzöm, de a legjobban a mellét szeretjük, rántva, ragunak pl. Pörköltnek vagy vegyes csirkepörköltet, vagy májat, esetleg zúzát szoktam főzni. A far-hátból levest főzök. A combot meg sütve is rántva, töltve is szeretjük.
2012. jan. 11. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
combikáját:)) minden elképzelhető módon elkészítve:)
2012. jan. 11. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak a mellét szeretem, akárhogy elkészítve.
2012. jan. 11. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:

Mellét szeretem a legjobban.

Megeszem a többit is, de azzal tudok a legjobban dolgozni.

2012. jan. 14. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!