Tejberizs, de hogyan?
Figyelt kérdés
Tegnap sok rizst foztem meg, most abbol szeretnek tejberizst gyartani. Hogy csinaljam?
Eloszor forraljam fel a tejet es adjam hozza a kesz rizst?
A rozs nincs megsozva, fuszerezve!
2012. jan. 8. 18:29
1/7 anonim válasza:
Abból már legfeljebb vízberizs lesz. :(
2/7 anonim válasza:
tejberizs nem hiszem, hogy lesz, mi egyszer megpróbáltuk, és egy cseppet nem szívott már fel a tejből... :S
3/7 anonim válasza:
Viszont nekem megjött a kedvem egy kis tejberizshez, már fő is. :)
4/7 anonim válasza:
Inkább öntsd nyakon valami mártással (sajtmártás, fokhagymás-tejfölös, vagy akármi) és köretként edd meg valamivel.
5/7 anonim válasza:
Én már csináltam így, tejszinnel öntötem fel és kicsit főztem, finom lett.
6/7 anonim válasza:
jobban jársz, ha csinálsz belőle sajtos rizsgombócot.összekevered egy tojással, fűszerezed, reszelt sajttal összekevered, hogy formázható legyen.prézlibe forgatva kisütöd. nagyon finom.
tejberizsnek a már kihűlt hideg, főtt rizs nem jó.
édességnek talán még vaniliapudingba keverve tudom elképzelni, kis gyümölcsdarabokkal.
7/7 anonim válasza:
Elfelejtettem írni, hogy én nem tejberizst, hanem rizskochot csináltam a maradék főtt rizsből, vaniliás cukros tejben kicsit még főztem, majd tejszint is adtam hozzá, utána a vajat, tojássárgáját és cukrot, majd a felvert habot és mazsolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!