Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A cigánypecsnyéhez tarján...

Nicegirl01 kérdése:

A cigánypecsnyéhez tarján kívűl mást húst nem lehetne készíteni? Vagy csak az illik hozzá?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak az,de esetleg lapockából is csinálhatod.
2012. jan. 7. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
csakis puha húsból csináld, erre jó a tarja, lapocka. karajból nem lehet olyan finomat csinálni. legalábbis némi előkészület kellene hozzá, de akkor már nem, cigánypecsenye..:)
2012. jan. 7. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak a tarja jó...
2012. jan. 7. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Karajból szoktuk és finom, és csirkemellből is jó.
2012. jan. 7. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Karajból is csirkemellből NEM jó,mert nagyon száraz. Meg lehet enni,de az még nem is hasonlít a cigánypecsenyére.

Ahhoz zsíros hús való csak.

2012. jan. 7. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Sertés Combból csináltam! :)

Elsőnek készítettem,kissé sótlan lett,de finom! :)

2012. jan. 7. 19:27

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!