Nicegirl01 kérdése:
A cigánypecsnyéhez tarján kívűl mást húst nem lehetne készíteni? Vagy csak az illik hozzá?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 10:30
1/6 anonim válasza:
Csak az,de esetleg lapockából is csinálhatod.
2/6 anonim válasza:
csakis puha húsból csináld, erre jó a tarja, lapocka. karajból nem lehet olyan finomat csinálni. legalábbis némi előkészület kellene hozzá, de akkor már nem, cigánypecsenye..:)
4/6 anonim válasza:
Karajból szoktuk és finom, és csirkemellből is jó.
5/6 anonim válasza:
Karajból is csirkemellből NEM jó,mert nagyon száraz. Meg lehet enni,de az még nem is hasonlít a cigánypecsenyére.
Ahhoz zsíros hús való csak.
6/6 A kérdező kommentje:
Sertés Combból csináltam! :)
Elsőnek készítettem,kissé sótlan lett,de finom! :)
2012. jan. 7. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!